VEILEDERE
Vil du bruke din fagkompetanse innenfor helse/sosial og pedagogikk,
og samtidig jobbe praktisk – da har vi stillingen for deg!

 Vi søker etter veiledere i faste stillinger     
En av våre viktigste oppgaver er å gi ansatte i varig tilrettelagt arbeid (VTA) mulighet for personlig vekst og utvikling, samt bidra til at flere finner veien helt eller delvis inn i ordinært arbeidsliv.

Hovedoppgaven vil være å jobbe tett sammen med våre VTA-ansatte innenfor de ulike arbeidsområder vi har på våre avdelinger.

Arbeidsområdene er under utvikling og aktiv deltagelse i dette arbeidet vil være en del av jobben. Du må bidra i det praktisk arbeidet samtidig som du skal veilede opp mot arbeidsmål og utarbeide jobbplaner som skal følges opp. Du må kunne delta i vårt arbeid med lærekandidatløp og tilpasse fagplaner til den enkelte. Dette skal skje gjennom varierte arbeidsoppgaver innenfor våre fagområder.

Vi søker deg som har høgskole – eller universitetsutdannelse innenfor helse/sosial eller pedagogikk.  Du må gjerne i tillegg ha yrkeserfaring og være fleksibel i forhold til oppgaveløsning.

Du må ha et unikt ønske om å bruke din kompetanse til å jobbe med mennesker og å utvikle våre ansatte til dyktige arbeidsfolk.  Du må være løsningsorientert og optimistisk, ha tro på at det umulige er mulig og ha godt humør!

Det kreves politiattest av nyere dato og sertifikat for bil. Vi kan tilby konkurransedyktig pensjonsavtale, lønn etter avtale, et spennende og godt arbeidsmiljø med supre arbeidskolleger!

For mer informasjon, kontakt eller kom innom:
Astrid Olsen, Avdelingsleder Harstad, tlf. 952 11 849.
Helge Vasseng, Avdelingsleder Borkenes, tlf. 930 07 033

Utfyllende søknad sendes elektronisk til soknad@inkoas.no merket «Veileder VTA».

Søknaden må inneholde en beskrivelse om hvorfor du tenker at du er den rette til jobb hos oss. Kort CV med faktaopplysninger om utdanning, referanse, evt godkjenninger/eksamener og tidligere praksis må også medfølge. Kopier av vitnemål og attester tas kun med til et evt intervju.

Søknadsfrist settes til 17.1.2021 For ytterligere opplysninger –  se www.inkoas.no.