VEILEDER VTA – ARBEIDSLEDER PÅ INKO
Vi trenger flere ansatte med helse og sosialfaglige- eller pedagogisk kompetanse som er praktisk anlagt og liker å jobbe med varierte arbeidsoppgaver.

En av våre viktigste oppgaver er å gi ansatte i «Varig tilrettelagt arbeid» (VTA) mulighet for personlig vekst og utvikling, samt bidra til at flere finner veien helt eller delvis inn i ordinært arbeidsliv. Vi søker nå etter veileder/arbeidsleder til våre avdelinger i Harstad og på Borkenes.

Vi har både fast stilling ledig, samt vikariat.
Oppgaver vil være å jobbe tett sammen med våre VTA-ansatte innenfor arbeidsområdene vedproduksjon, transport og kreativt verksted.
Arbeidsområdene er under utvikling og aktiv deltagelse i dette arbeidet vil være en del av jobben. Du må bidra i det praktisk arbeidet samtidig som du skal veilede opp mot arbeidsmål og utarbeide jobbplaner som skal følges opp. Du må kunne delta i vårt arbeid med lærekandidatløp og tilpasse fagplaner til den enkelte. Dette skal skje gjennom varierte arbeidsoppgaver innenfor våre fagområder.

Vi ønsker at du har utdannelse som vernepleier og/eller pedagog. Du må gjerne i tillegg ha yrkeserfaring og være fleksibel ift oppgaveløsning. Praktiske og gode pedagogiske og/eller helse-sosialfaglige ferdigheter og egenskaper vil bli særskilt vektlagt.

Du må ha et unikt ønske om å bruke din kompetanse til å jobbe med mennesker og å utvikle våre ansatte til dyktige arbeidsfolk.  Du må være løsningsorientert, ha en ukuelig optimisme, tru på at det umulige er mulig og ha godt humør!

Det kreves politiattest av nyere dato og sertifikat for bil. Sertifikat utover kl.B er ønskelig. Vi kan tilby konkurransedyktig pensjonsavtale, lønn etter avtale, et spennende og godt arbeidsmiljø med supre arbeidskolleger!


For mer informasjon, kontakt eller kom innom:

– Borkenes: Helge Vasseng, mobil 930 07 033.
– Harstad: Astrid Olsen, mobil 952 11 849.

Utfyllende søknad sendes elektronisk til janne.josefsen@inkoas.no merket «Borkenes» og/eller «Harstad».
Merk tydelig søknaden om du er interessert i fast stilling og/eller vikariat, og om du er interessert i bare en av avdelingene eller begge.

Søknaden må inneholde en beskrivelse om hvorfor du tenker at du er den rette til jobb hos oss. Kort CV med faktaopplysninger om utdanning, evt godkjenninger/eksamener og tidligere praksis må også medfølge.
Kopier av vitnemål og attester tas kun med til et evt intervju.
Referanser må oppgis.


Søknadsfrist settes til 15.09.19

For ytterligere opplysninger –  se www.inkoas.no.