Arbeid og inkludering

Ringer i vannet (RIV) er en metodikk for rekruttering og er NHO sin strategi for å rekruttere ansatte med nedsatt arbeidsevne til varige og faste jobber.  Metoden skal i 2019 videreutvikles i samarbeid med NAV og vår bransjeforening Arbeid & inkludering i NHO Service.

Kontaktperson

Margrethe Antonsen
Avd. leder

45273757
Send e-post

Ringer i vannet (RIV)

Logo for Ringer i vannetEn god måte å tenke inkludering på

Ringer i vannet er en arbeidsgivermetodikk som er skreddersydd for næringslivet av Arbeid- og inkluderingsbedriftene i samarbeid med NHO Service. For å si det enkelt: Mens man før lette etter jobber som passet til personen, søker man nå etter personer som passer til jobben. Metoden har vist seg å være en god måte å jobbe med inkludering på. 

 

Over 2000 rekrutterings avtaler er inngått og nærmere 60 konsern blant NHOs største medlemsbedrifter er med. Ringer i Vannet er NHO-fellesskapets hovedsatsing på IA-avtalens delmål 2: «Hindre frafall og øke sysselsettingen av personer med nedsatt funksjonsevne.»

I Harstad og i Midt-Troms har vi nå 18 bedrifter som har valgt å inngå samarbeid om rekruttering gjennom RIV-avtalen. Det ansettes stadig flere gjennom ordningen. Dette er kostnadsfritt for bedriften.

Ønsker du å vite mer om ordningen, kommer vi gjerne til din bedrift for et møte og ser på muligheter.

Kontaktperson (KAM)


Jim Harald Sletteng
E-post: jim.sletteng@inkoas.no
Telefon: 979 72 988

Aktuelt

Hold deg oppdatert
med siste nytt på
vår aktuelt-blogg

Siste fra aktuelt

Klar for arbeidslivet

Se hva Inko gjør i denne korte videoen

Få siste nytt først