Inko logo
Middagen på BARK smakte fortreffelig.

UiT MED INSTITUTT FOR VERNEPLEIE OG INKO MED
ANSATTE I VARIG TILRETTELAGT ARBEID SOM MEDFORSKERE

Institutt for vernepleie UiT Harstad hadde et seminar 29.januar sammen med universitetet i Lillehammer som har et lignende utviklingsprosjekt. Nå var det tid for å møtes og utveksle erfaringer. Våre medforskere fra Inko og deres fra Lillehammer fikk møtes og snakke sammen om hvordan det hadde vært å delta i dette prosjektet.

De som var medforskere fra Inko i Harstad var Hanne Therese Berg Vangen og Bent Rehn Kristensen. Begge jobber på Inko. Masterstudent Andrea Berg Johnsen var også med. Marit Rustad, Line Melbøe, Bjørn-Eirik Johnsen og Hege Gjertsen har vært med i prosjektet og deltok fra UiT.

Fra Lillehammer kom medforskere Mia Kathrine Kaltrud, Tom Remi Kongsrud og Hege Kristensen. De jobber ikke i en arbeids og inkluderingsbedrift som Inko, men tilknytta et kommunalt dagsenter. Frank Jarle Bruun kom fra Høgskolen i Innlandet og miljøterapeutene Rene Larsen og Sunniva Øyvindsdatter Bergstedt deltok også.

Prosjektene ble presentert for gruppene og det diskutert hvilke erfaringer som var gjort. Hovedtema er hva det betyr å ha et arbeide å gå til med oppgaver og karrieremuligheter som andre arbeidstakere har i arbeidslivet. Hvilke drømmer har våre ansatte i denne gruppen og hva ønsker de ut av sitt arbeidsliv. Tema som også ble diskutert var:

Etter møte ble alle invitert ut på middag på BARK og de fikk prate og dele erfaringer utenom prosjektet også. Det var svært hyggelig for adm dir Lisbeth Ringstad å få høre hyggelige kommentarer fra en av våre deltagere dagen etter om hva de hadde erfart under samlingen. Det hadde vært spesielt å oppdage at de hadde det så bra på Inko ut fra det de hadde fått høre fra kolleger fra Lillehammer.

Hopp rett ned til innholdet