Inko logo
Bilde av to damer som diskuterer
Verneombudet Inko Midt-Troms Linda Ødegård og Merete Halsebø fra Vitals Bedriftshelsetjeneste.
Bilde av 3 damer foran Inkos lokaler på Finnsnes
Klar for en dag med HMS. Renate , Merete og Linda.

Den 1.mars tok vi turen til Finnsnes for å ha vernerunde og andre HMS-tema med flokken vår i Midt-Troms. I tillegg til Lisbeth så var Renate Møller-Olsen med som vikar for hovedverneombudet og Merete Halsebø var med fra vår bedriftshelsetjeneste. Kontoret vårt på Finnsnes flyttet i nye lokaler i fjor og her har de akkurat fått opp vår nye logo på veggen. Det skal også komme  markering på vinduene i tråd med vår nye visuelle profil. Linda Ødegård er verneombud for avdelingen vår i Midt Troms.

 Til sammen har vi nå 8 dyktige ansatte som tar seg av våre anbudstiltak i Ytre og Indre Midt Troms. De har store avstander å tilbakelegge i bil for å yte god service til våre bedrifter, jobbsøkere og NAV kontorer. Vi er veldig stolte av våre flinke folk her i avdelingen og vi hadde en god dag sammen. Det er viktig å ha fokus på HMS hele tiden og i tillegg til vernerunde og tema om ergonomi, så hadde Merete kurs i «Skikk og bruk på jobben».

 Dagen ble litt amputert pga is i havna på Finnsnes og båten ikke kunne legge til. Så vi ble satt av på Lysnes og en busstur til Finnsnes. Leiebil hjem igjen ble løsningen. Men folkene våre på Finnsnes tok alt med godt humør og sier at slik kan det være ute i «grisgrendte strøk». Det sier også noe om den geografi vi jobber med her nord, og da skal vi ikke langt ut fra sentrum.

 Vi takker for en god dag ilagmed dåkker og til Merete som tok turen sammen med oss.

Hopp rett ned til innholdet