Inko logo
Kursholdere var Elin Antonsen og Martin Forså.

Kurs i ny kravspesifikasjon for VTA
Nylig arrangerte vi kurs i ny kravspesifikasjon for VTA (varig tilrettelagt arbeid), med Martin Forså og Elin Antonsen fra Lipro Kompetanse som kursholdere. Deltakerne på kurset kom fra vår egen bedrift, samt flere andre bedrifter som jobber innenfor VTA-feltet i Nord-Norge.

VTA-tiltaket er et enestående tiltak for både samfunnet og enkeltmennesket, for å komme tilbake i arbeid eller ha en meningsfull hverdag. Ny kravspesifikasjon tydeliggjør myndighetenes ambisjoner, og innhold i dette kurset bød på kraftfulle
verktøy og metoder som svarer på kravspesifikasjonen i VTA.

Eilee
Eileen Jacobsen syntes kurset var svært interessant og nyttig.

«Dette var et veldig interessant kurs som er svært nyttig i forhold til jobben jeg har. Dette har stor overføringsverdi, og jeg kan ta verktøyene i bruk med en gang jeg er tilbake på jobb. Dyktige kursholdere og god veksling mellom teori og praktisk øving» sier Eileen Jacobsen fra Agenda i Narvik.

Kursholderne fra Lipro var veldig fornøyd med kursdagene; «Dette var en veldig lærevillig og positiv gruppe. De kom godt forberedt, var endringsvillige og fokuserte» sier Martin Forså og Elin Antonsen.

Vi takker både kursholdere og deltakere for flotte og lærerike kursdager med VTA i fokus!

Det var god deltakelse på kurset.

 

Hopp rett ned til innholdet