Inko logo

Ønsker du å jobbe hos oss?

Inko AS er en fremoverlent og kompetent bedrift i formidling av arbeidskraft. Gjennom våre verdier engasjement, respekt og humor i kombinasjon med den rette kompetanse, skal vi være et sentralt virkemiddel for NAV for å få folk i jobb.

Smilende ansatte

Vi har behov for en jobbkonsulent i 100 % stilling i vikariat, med muligheter for fast ansettelse på sikt. Stillingen omfatter oppfølging og veiledning av våre tjenestemottakere i tiltaket Arbeidsforberedende trening (AFT).

Vi ønsker søkere med minimum 3 års relevant høyere utdanning innen eksempelvis pedagogikk eller helse- og sosialfag. Også andre kompetanseområder kan bli vurdert som relevante. Det kan være en fordel med kompetanse fra vår bransje.

 Primære arbeidsoppgaver:

Vi søker deg som:

Ønskede personlige kvalifikasjoner:

 

Det kreves politiattest av nyere dato og sertifikat for bil kl.B. Stillingen krever at du har egen bil til disposisjon. Avtale om godtgjøring vil bli inngått.

Opplæring på våre mest relevante verktøy vil bli gitt. Vi kan tilby konkurransedyktig pensjonsavtale, lønn etter regulert lønnspolitikk og et spennende og godt arbeidsmiljø.

For mer informasjon, kontakt:

Avdelingsleder Margrethe Antonsen mobil 45273757 eller administrerende direktør Annette Ekman mobil 48242023.

Utfyllende søknad sendes elektronisk til soknad@inkoas.no merket «Jobbkonsulent Harstad». Søknaden må inneholde en beskrivelse om hvorfor du tenker at du er den rette til jobben hos oss og hvordan din bakgrunn passer til våre ønsker. Kort CV med faktaopplysninger om utdanning, evt. godkjenninger/eksamener og tidligere praksis må også medfølge.

Referanser som kan kontaktes må oppgis. Kopier av vitnemål og attester tas kun med til et evt. intervju.

Søknadsfrist settes til 17.03.23. For ytterligere opplysninger om Inko AS se www.inkoas.no.

Hopp rett ned til innholdet