Inko logo
Bilde av Annette Ekman som orienterer om opplæring i Inko
Annette Ekman deler ut “trylleperler”. Disse er et symbol på ungdommene våre i ungdomsprosjektet som vi nå har sammen med NAV-Harstad. Styreleder Maria Serafia Fjellstad for også perler med seg.
Bilde av to damer fra NAV på orientering hos Inko as i Harstad
Nina Haugen og Eli Skog fra NAV.
Bilde av Kari Eltvik Hanssen fra Nav og Annette Ekman fra Inko as i Harstad
NAV-leder i Harstad Kari Eltvik Hanssen og Fag- og utviklingsleder i Inko Annette Ekmann orienterte om vårt felles prosjekt for ungdom.

Sist uke fikk NAV Troms og Finnmark og våre lokale NAV-ledere en første titt inn i vårt nye jobbsenter i Storgata 19. Ikke alt var på plass, men nok til at de fikk et godt inntrykk av våre nye lokaliteter. Inko gav en kort orientering om bedriften og litt om vårt fremtidige strategiske planarbeid. Vår styreleder Maria Serafia Fjellstad deltok også på omvisningen.  NAV hadde spørsmål om Inko sin eierstruktur og styreleder kunne orientere om eiermøte som nylig er avviklet. Vi fikk svært gode tilbakemeldinger fra NAV-ledelsen på hva vi hadde fått til gjennom renoveringen av huset. Vi på vår side var veldig stolt over å få vist fram byens “kuleste” jobbsenter. Vi har lagt tilrette for at våre jobbsøkere og kursdeltakere skal oppleve at de blir godt ivaretatt hos oss på Inko.

Hopp rett ned til innholdet