Inko logo

Her på Inko avsluttet vi i vår det første kurset i NLP Business Practitioner. Coachende lederstil bygger på et optimistisk menneskesyn, der individet ønsker å utvikle sitt potensial og bli den beste utgaven av seg selv. Vår fag- og utviklingsleder Annette Ekman har gjennomført alle nivå og ble sertifisert som Trainer av Leading Edge i april, og vi har nå mulighet til å selv utdanne veiledere og ledere innenfor NLP.

Hilde Svenning, daglig leder i Hinnstein, deltok på vårens kurs hos oss. Slik beskriver hun sin opplevelse:
«I mange år har sertifisering NLP Business Practitioner vært et høyt ønske for meg. At jeg måtte reise langt for å delta på samlinger ble medvirkende årsak til at jeg nedprioriterte dette i en travel jobbhverdag. Men så dukket den fantastiske muligheten opp at jeg som ekstern deltager kunne få sertifiseringen gjennom INKO. Annette Ekman er svært dyktig og inspirerende som foreleser. Jeg anbefaler virkelig andre å benytte denne muligheten.

I min jobb som leder og deltakelse i ulike styreverv handler det i dag om coaching og utvikling av potensialet hos enkeltmennesker, i kombinasjon med mål og strategiarbeid. NLP Business Practitioner har gitt meg verktøy og innsikt som jeg drar stor nytte av i mitt arbeid. Å utvikle sin egen evne til å være mer nysgjerrig enn allvitende er en lærerik prosess som åpner perspektiver i mange sammenhenger.

Takk til INKO for at jeg fikk anledning til å bli sertifisert som NLP Business Practitioner!»

Hos oss på Inko vil det  bli satt opp nytt kurs i NLP i januar 2020, og dette vil være åpent for påmelding for eksterne deltakere. Informasjon vil bli lagt ut på vår nettside i løpet av høsten. Ønsker du mer informasjon om NLP, eller ønsker du å melde din interesse allerede nå? Ta kontakt med Annette på annette.ekman@inkoas.no

Hopp rett ned til innholdet