Inko logo
Bilde av interiørarkitekt Cicilie Aune som får blomster av Lisbeth Ringstad
Interiørarkitekt Cicilie Aune får velfortjent blomster.

Nylig hadde vi offisiell åpning av vårt nye jobbsenter i storgata 19. Det var styreleder Maria Serafia Fjellstad som “klippet snora”. Tilstede var representanter fra alle fagfeltene som har bidratt til at vi har fått ett av de kuleste jobbsentrene i landsdelen.

Bilde av kaffekos på åpninga av jobbsenteret til Inko i Harstad
Vår nye kantine var fylt til randen med blide gjester.

Spesielt må nevnes interiørarkitekt Cicilie Aune som på en imponerende måte har kombinert gode praktiske løsninger med moderne design. Bruk av farger og innslag av maritime detaljer har gitt oss et bygg med sjel og viser røtter til den delen av byen vi er i. Administrerende direktør Lisbeth Ringstad ga også mye skryt til arbeidere og ansatte som hadde jobbet intensivt for å ferdigstille jobbsenteret.

Jobbsøkerne trives godt i nytt jobbsenter.
Byggeleder Ann-Iren Horsevik og leder Hilde Svenning fra Hinnstein får velfortjent skryt og blomster.

– Alle har stått på for at vi skulle få ta i bruk bygget og vi er kjempefornøyd med slik det er blitt, sier Lisbeth. Hinnstein ved Ann-Iren Horsevik og Arnt Marius Eriksen har vært prosjektledere og våre gode byggeledere, og bidratt til at vi er kommet i mål på en så god måte. Etter selve åpningssermonien fikk alle fremmøtte omvisning for å se på det ferdige resultatet. Det hele ble avsluttet med serving av marsipankake og snitter som smakte fortreffelig. Vi gleder oss til framtida i det utrolig flotte jobbsenteret vi har fått.

Hopp rett ned til innholdet