Inko logo
Bilder av Torgeir som signerer for overtakelse av nybygget til Inko as i storgata 19
Torgeir Skjevik skriver under at bygget er godkjent.
Bilde av Lisbeth og Cecilie diskuterer
Prosjektleder Einar Hagen fra BB i diskusjon med Lisbeth og Cicilie.

I denne uka var det overtagelse fra Entreprenør Bjørn Bygg til Inko som byggherre av nye Storgt.19. Prosjektleder Einar Hagen fra BB er en rolig kar som har sørget for at huset nå er i tipp-topp stand. Det gjenstår en del småting å få på plass av mindre omfang, men nå har vi overtatt et fantastisk bygg!

Hinnstein ved Ann-Iren Horsevik og Arnt Marius Eriksen har vært våre gode hjelpere i prosjektet og bidratt til at vi er kommet i mål.

Bilde av befaring i Inkos kantine
Inspeksjon av kantina.
Bilde av Hinnstein Ingeniør
Arnt Marius Eriksen tar en siste kontroll for det skrives under.

A3 har vært arkitekter og Torunn Valberg har utvist stor tålmodighet med oss i prosessen. Interiørarkitekt Cicilie Aune har bidratt med sine gode kunnskaper til det flotte visuelle utrykket vi har fått til og som vi er svært fornøyd med. Bruk av farger og innslag av maritime detaljer har gitt oss et bygg med sjel og viser røtter til den delen av byen vi er i. Nå monteres møbler og andre tekniske installasjoner, og innen utgangen av mars skal huset være operativt.

Vi gleder oss til å ta imot våre jobbsøkere i et godt hus. Vår visjon om at det skal være minst like fint å komme til Inko som jobbsøker, – som det er å komme på UIT som student, mener vi helt klart at vi nå oppfyller.

Til alle som har forventninger til oss og har lyst å besøke oss i vårt nye jobbsenter så vil vi bare si: hjertelig velkommen innom!

Og for øvrig planlegger vi å sende ut invitasjoner til både bedrifter og samarbeidspartnere slik at vi kan få ønske dere velkommen til info, en prat og en kaffe på Inko!

Hopp rett ned til innholdet