Inko logo

Elisabeth Storvik Ingebrigtsen er ansatt som Prosjektleder Markedsarbeid i Inko.
Dette er en viktig strategisk satsing for Inko.

Vi er blitt svært gode i å kartlegge ressurser hos hver enkelt jobbsøker. Dette har vært en bevisst kompetanseoppbygging på Inko de siste årene.
Våre jobbkonsulenter har hele tiden hatt fokus på at våre jobbsøkere skal komme seg i jobb. I 2018 var Inko en av de bedriftene i vår bransje som leverte best resultat i landet på overgang til jobb. Nå skal vi bli enda bedre på å formidle riktig kandidat til næringslivet i vårt nedslagsfelt som er sør og Midt Troms.

Elisabeth skal jobbe med å videreutvikle det gode samarbeidet vi har til næringslivet i vårt område. Vi trenger å utvikle gode system og rutiner for å sikre vårt næringsliv de riktige og gode kandidateten. Dette vil gjelde innenfor alle våre tiltak både de som vi får direkte formidlet fra NAV og våre ansatte i Varig til rettelagt arbeide.

Elisabeth kommer fra jobben som daglig leder i Totonor. Hun har tidligere vært markedssjef i Festspillene i Nord-Norge. Hun ser frem til å jobbe med å utvikle markedsarbeidet i Inko. Hun har i mange år jobbet med å bygge relasjoner i næringslivet og det blir spennende å gå inn i en ny bransje. Hun gleder seg til å begynne i jobben i mai og bli kjent med et nytt og spennende fagfelt.

Adm dir på Inko Lisbeth Ringstad og økonomileder Torgeir Skjevik er svært glad for at de har klart å rekruttere Elisabeth til jobben. Inko har lenge vurdert sin satsing innenfor markedsarbeidet og det var nå riktig tid å toppe laget.

Hopp rett ned til innholdet