Inko logo

SE VIDEO FRA “MEDVIND”

Jim og Mona i samtale med jobbsøker.
Bjarne Glad fra NAV sammen med jobbsøker.

Arbeidsmarkedskonferansen «Medvind», i Harstad ble en stor suksess. Konferansen ble arrangert av NAV, næringslivet i Midtre-Hålogaland og offentlig sektor. Til tross for rekordlav arbeidsledighet er det mange som står utenfor arbeidslivet, og “Medvind” satte fokus på mulighetene som ligger i samarbeid med NAV for å rekruttere gode arbeidstakere til bedriftene. Jim Harald Sletteng, som var en av representantene fra Inko, var imponert over kvaliteten på foredragene. Spesielt lot han seg imponere over Rolf Olsens foredrag “Hålogaland – Norges nye gullkyst.
– Rolf Olsen var fantastisk, fikk vi i en kommentar fra Jim.

Mange tok turen innom Inko sin stand på messa.

Etter konferansedelen var det klart for jobbmesse i Nordic Hall. Her fikk jobbsøkere mulighet til å snakke med potensielle arbeidsgivere som stilte med stand. NAV-kontorene i Harstad, Skånland-Tjeldsund, Ibestad, Kvæfjord og Narvik stilte mannsterk opp for å gi god service til de jobbsøkende.

For oss fra Inko var denne dagen spesielt hyggelig. Flere av foredragsholderne snakket positivt om oss og det arbeidet vi gjør for å få folk ut i arbeid eller utdanning. Standen til Inko ble også godt besøkt og det ble knyttet flere nye kontakter.
Vi håper at “Medvind” er kommet til Harstad for å bli en årlig begivenhet. Vi ønsker iallfall å seile videre med NAV på dette. Vel blåst!

Hopp rett ned til innholdet