Inko logo

Bedriftsbesøk hos Bakehuset i Midt-Troms

Mandag 6. september var næringslivskontakt (KAM) Line Maria Fredheim fra Inko AS Midt-Troms, på bedriftsbesøk hos Bakehuset ved deres anlegg i Finnfjordbotn. Bakehuset på Finnsnes er det største bakeriet i Nord-Norge basert på produksjon og kapasitet, etter en modernisering av anlegget i 2015.

Inko AS er veldig glade for å ha Bakehuset som samarbeidspartner i mange år. I 2017 signerte vi RiV-avtalen (Ringer i Vannet), en rekrutteringsavtale som er et prosjekt innen arbeid og inkludering initiert av NHO. Avtalen har som hensikt å øke sysselsettingen av mennesker som står utenfor arbeidslivet.

 

Line Maria Fredheim og avdelingsleder ved Bakehuset, Tommy Jensen.

Avdelingsleder ved Bakehuset, Tommy Jensen, er opptatt av at mennesker som av ulike årsaker står utenfor arbeidslivet, skal kunne få en etterlengtet sjanse i ordinært arbeid.

nyhetssak
Vår næringslivskontakt, Line Maria Fredheim

Det er i dag et økende utenforskap i samfunnet. Forskning viser at å være i arbeid kan gi positive helseeffekter.

Tilhørighet, og det å være en del av et kollegium, kan bidra til at man gjenfinner troen på at man kan bidra i samfunnet. Dette skaper mestringsfølelse og øker livskvaliteten til enkeltmennesket.

Inko AS jobber for å motvirke utenforskapet, og opplever at flere og flere bedrifter tør å invitere inn og rekruttere mennesker med hull i CV.

 

Det var som alltid trivelig å besøke Bakehuset. Nå har vi sett gjennom behov for rekruttering, samt hatt en flott omvisning, med smaksprøver av smultringer. Takk for at dere gir folk en mulighet!

Hopp rett ned til innholdet