Inko logo

For private er det full returrett innenfor angrefristen på 14 dager. gjelder fra dagen produktet er mottatt til melding om retur er formidlet til Inko AS. Ved bruk av angrerett skal det benyttes vedlagt returfrakt-etikett. Om fraktetikett ikke er vedlagt kan du ta kontakt for å få denne tilsendt pr. epost. Fyll ut angreskjema og send dette til post@inkoas.no eller fyll ut og legg ved i returforsendelse. Ved bruk av angrerett vil opprinnelig fraktbeløp ikke bli tilbakebetalt.

Sørg for at tilstanden på produktet er like god som da du mottok det. Det er viktig at returvarer pakkes forsvarlig for å unngå skade i transport. Blir godset skadet i forsendelsen må eventuell erstatning avtales mellom transportør og avsender.

Ved retur kan det kreves dokumentasjon på kjøpet i form av kvittering eller bankutskrift.

 

Tilbakebetalinger

Etter at returnerte varer er mottatt vil vi inspisere returnert(e) varer og deretter kreditere hele eller deler av beløpet og / eller informere om eventuelle mangler som fører til forkortning eller ikke kvalifiserer for tilbakebetaling.

Det vil normalt ta ca. 3 virkedager fra godkjent retur til pengene er kommet inn på din konto gitt at kontonr. og nødvendig informasjon er oversendt oss enten som vedlegg i forsendelsen eller pr. e-post i forkant.

 

Forsinkede eller manglende tilbakebetaling

Om du ikke har mottatt tilbakebetaling innen rimelig tid, vennligst sjekk e-posten du har registrert hos oss og sjekk med banken før du tar kontakt med oss.

Om ikke noe av dette fører fram kan du ta kontakt pr. post@inkoas.no eller pr. telefon 77 04 33 00

 

Returnering av varer

Varer skal returneres til Trastad Gård 1 9475 Borkenes

Du betaler selv for returfrakt. Unntak er ved bruk av 14 dagers angrerett for private eller dersom det åpenbart er gjort en feil fra vår side, som for eksempel i tilfelle hvor alle varene eller en betydelig del av varene ikke stemmer overens med ordrebekreftelse mottatt i forkant av forsendelsen. Vi vil til enhver tid forholde oss til dokumenterbar informasjon der dette eksisterer.

Tiden det tar å bytte eller returnere en vare vil variere avhengig av forsendelsesmetode og hvor du bor i landet.

 

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om noe av det som står i dette dokumentet kan du ta kontakt pr. e-post: post@inkoas.no så vil vi forsøke å besvare deg så godt og raskt som mulig.

 

 

Hopp rett ned til innholdet