Inko logo

En smak av Etiopisk mat
Ingen lunsjpause på Inko er lik, men noen ganger er bedre enn andre. Noen ganger er vi så heldig at vi blir servert lunsj, og denne gangen fikk vi Etiopisk mat

 Maten blir fraktet inn

Vi på Inko er så heldig at vi har en jobbsøker som arbeider hos Bakerinnen. Hawi Wakene Tola er en flott dame fra Etiopia. Hun har vært på bakeriet siden 2019, og setter stor pris på arbeidsplassen sin. Hun er veldig glad i å lage mat og tok utfordringen på strak arm da Camilla på Bakerinnen, Hawi og jobbkonsulent snakket om å gjøre noe hyggelig.

Injera med Berbere og kefir

Bakerinnens Camilla johansen og Hawi samarbeidet for å kunne lage og servere maten til sultne ansatte. Det ble servert injera, ferskost laget på kefir og kyllinggryte med krydderet berbere. Berbere er en krydderblanding som brukes i det Etiopiske kjøkkenet, og her er Hawi klar: “Berbere må taes med fra hjemlandet. Norsk Berbere er ikke bra!” Før vi spiste fortalte Hawi og Camilla om maten vi fikk servert.

Hawi og Camilla forteller om maten

Dommen fra de ansatte var klar, det var spennende og godt å få en smak av Etiopisk mat. Hawi får også veldig god tilbakemelding på arbeidet hun gjør på Bakerinnen.

Hopp rett ned til innholdet