Inko logo

UMAMI er en av de hyggeligste restaurantene i Harstad. Siden 2011 har de levert kvalitetsmat til sultne Harstadværinger, og har i mellomtiden vokst og byttet lokaler. 

For UMAMI er det viktig å bruke lokale råvarer, og med disse lager de retter inspirert fra hele verden. Som en forlenging av dette har UMAMI også gått inn i et samarbeid med Inko om å få levert keramikk til deres restaurant i Hans Egedes gate 12. Vi leverer handlagede produkter produsert på keramikkavdelingen på Borkenes. VTA (Varig tilrettelagt arbeid) på Borkenes er et jobbtilbud for mennesker som har en uføretrygd i bunn, men som fremdeles har lyst å delta i arbeidslivet. Våre flotte medarbeidere brenner for arbeidet de gjør, og det ligger mye stolthet i hver eneste produkt.

For UMAMI produserer vi et kaffeservice i matt sort glasur og diverse skåler og boller i dyp blå glasur. På bildet ser dere Lars Inge som overrekker siste levering til de dyktige kokkene på UMAMI. De gir oss tilbakemelding på at de er kjempefornøyde med produktene, og får mange fine tilbakemeldinger på disse. De synes også at samarbeidet med Inko fungerer veldig bra! 

Vi på Inko liker veldig godt de lokale samarbeidene vi får til rundt våre produkter, og er alltid på utkikk etter nye muligheter. 

Hopp rett ned til innholdet