Inko logo

Markering på vår avdeling i midt-Troms

Denne uken var det duket for en vel fortjent markering på vår avdeling i midt-Troms. På tross av pandemi og omstilling har avdelingen hatt mye å juble for den siste tiden, og dette skulle markeres med kake og lunsj. Til stede var styreleder i Inko AS Margrethe Hagerupsen og representanter fra Folkebladet.

Inko AS avdeling midt-Troms har per nå 6 ansatte, og har hovedsete på sitt jobbsenter på Finnsnes. Samtidig dekker avdelingen et stort område som spenner over hele midt-Troms med forskjellige tiltak. Vi er stolte over å ha et godt samarbeid med NAV, bedrifter og lokalbefolkning i området.

Anbudsrunde 2021

Ansatte på Inko
God stemning på Inko avdeling midt-Troms

Inko as avdeling midt-Troms kom seirende ut av anbudsrunden denne høsten og fortsetter med tiltaket Oppfølging i området. Oppfølging er et tiltak for jobbsøkere som har behov for en mer omfattende oppfølging enn den som NAV kan tilby. Tiltaket skal gi en individuell tilrettelagt oppfølging som er nødvendig for å få eller beholde ordinært lønnet arbeid. For å imøtekomme det nye tiltaket skal vi opprette kontor i Sjøvegan.

Tre damer foran logo
Annette Ekman (adm. dir.), Anna Nyberg (Avd. leder) og Margrethe Hagerupsen (Styreleder) var tilstede på feiringen

Frem til nå har midt-Troms levert strålende resultater på dette arbeidet, med hele 69% ut i jobb på oppfølging første halvår. For det nyoppstartede tiltaket AFT ung er resultatet hele 75% første halvår. Dette er resultater Inko kan være stolte av på tross av et tøft halvår med omstillinger og pandemi. En av grunnene til at Inko får nettopp så gode resultater mener vi er en konsekvens av vår lokale forankring og erfaring innen attføringsfeltet.

 

 

Nytt tiltak

Personer på en strand
AFT ung på tur i fjæra

I tillegg til fantastiske resultater første halvår 2021 kan Inko også feire oppstart av et annet tiltak i midt-Troms. AFT ung ble startet opp i april 2021 i samarbeid med NAV Senja-Sørreisa. AFT ung er et tiltak for de mellom 18 og 30 år, og er et opplæringstilbud med aktiviteter 5 dager i uka. AFT ung fokuserer på sentrale temaer som gir unge voksne verktøyene de trenger for å bli en motivert student eller god kollega. Målet er å øke både kunnskap og selvtillit for å finne en individuell plan for hva hver enkelt vil gjøre framover.

Målet for AFT Ung er formidling til jobb eller utdanning, og passer spesielt godt for de som har falt ut av skole/ arbeidsliv. For å nå målene om økt kompetanse, og bli klar for studier eller jobb, bruker vi jobbsmak og praksis i arbeidslivet. Her skaper vi arenaer for nettverksbygging, samt muligheten til å få attester og referanser. Tiltaket startet opp i april, og har totalt 10 plasser som alle er i bruk per dags dato.

Hopp rett ned til innholdet