Inko logo

Trond og Henrik, som er en del av transportgruppa vår, er godt kjent i bybildet; de har kjørt ut fruktkurver i flere år nå, og har full kontroll på hvor kundene befinner seg. I løpet av ei uke leveres det ca. 120 fruktkurver med våre biler, i området fra ytre Trondenes til Sandtorg. Så det er ikke få timer som tilbringes i bilen i løpet av arbeidsdagen.

Mandagene er den desidert mest travle dagen for guttene; ¾ av fruktkurvene skal ut til kundene denne dagen, og da må alt gå som smurt. I og med at vi er redd for å skade frukten, kan vi ikke ha mer enn ca. 20 kurver i bilen på en gang. Dermed blir det flere stopp for å fylle opp bilene. Det er mange prosesser i arbeidet med å ferdigstille en kurv, og det er høye krav som stilles til kvaliteten på frukten. Den skal være perfekt! Våre ansatte i Samasjøen pakker frukt for harde livet for at sjåførene skal komme seg tidligst mulig ut, slik at de slipper å jobbe overtid på mandager. Det hender likevel, mye på grunn av vær og kjøreforhold, at de kommer inn litt sent. Men gutta tar det med et smil! 

Hver uke er transportgruppa ute på forskjellige kjøreoppdrag. De viktigste oppgavene er nok å frakte ved hjem til kundene, samt kjøre ut fruktkurvene til byens bedrifter. Vi utfører også andre oppdrag for flere bedriftskunder i sentrum, blant annet North up, Anemone, El-installatøren, Sive elektro, NAV, Body shop og Kvass. Vi henter avfall som skal leveres på HRS. Transporten har også en avtale med Fretex, som innebærer at vi henter klær og tøy i deres returcontainere i distriktene rundt byen. Nylig fikk Inko en avtale med HRS om å rydde rundt returpunktene i området. Og vi skal vaske handlevognene til Rema Bergseng. Det er mye som skjer, og nye oppdrag venter rundt hjørnet.

Vi pleier å hjelpe private kunder med å hente hageavfall i sommerhalvåret, og i vinterhalvåret er det ved og strøsand som står på agendaen. I vinter har jammen sjåførene hatt nok å gjøre; all veden vi hadde på lager ble solgt på et øyeblikk, og bilene fraktet ved til den store gullmedaljen!

Bildet øverst i saken leverer Trond og Henrik fruktkurv til en av våre mange bedriftskunder, HT media.

Har du behov for transportoppdrag? 
Kontakt Inge S. Reinfjell eller Børge Moe på tlf. 77 04 33 00

Hopp rett ned til innholdet