Inko logo

Veldig takknemlig for å ha fått sjansen!

Etter å ha vært ute av arbeidslivet i flere år, har Lisbeth nå startet på noe som kan være veien tilbake. Som frisør jobbet hun i flere salonger i landsdelen, men en trøblete helse og utbrenthet satte sine spor. Resultatet ble at hun falt ut av arbeidslivet og ble uføretrygdet. Etter å ha brukt noen år på å bearbeide fortiden, er hun nå klar for å gjøre et forsøk på å ta opp frisørfaget igjen.

Lisbeth har brukt tiden godt; sunne vaner, med godt kosthold og mye fysisk aktivitet, har gitt henne nødvendig ballast til å kunne tro på en karriere som frisør igjen. Veien har ikke vært helt uten humper, og hun vurderte alternative veier tilbake til en yrkesaktiv tilværelse. Men Lisbeth klarte ikke slippe tanken om frisøryrket, og ønsket til syvende og sist å prøve seg igjen, for i verste fall å utelukke frisørgjerningen om helsa ikke holdt. Veien tilbake starter på Inko, og Kvass Frisørsalong!

Kvass ved Therese Høybakk er en relativ fersk salong i byen, etter vel 3 års drift, men Therese er likevel ingen nybegynner. Hun er godt kjent for sitt sosiale engasjement. Hun har flere år vært opptatt av å gjøre noe for andre. Hun gir gratis juleklipp til mange av byens vanskeligstilte. Det er ikke mange som finner tid til å gi over 50 mennesker gratis hårklipp i en travel førjulstid. Therese sier selv at hun får ekstra mye julestemning av å gjøre dette. Så når spørsmål kom, om Therese kunne tenke seg å ha en tidligere frisør i arbeidspraksis, var hun aldri i tvil!

VTA (varig tilrettelagt arbeid) er et tilbud til mennesker som har uføretrygd, og som ønsker å ha et arbeid å gå til. Inko har dette tilbudet både i Harstad og i Kvæfjord. Ta kontakt med:

VTA Harstad v/ Terje Rognli, 901 56 231
VTA Borkenes v/ Sigrunn Berre, 951 40 636

 

 

Hopp rett ned til innholdet